Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Regnbue xylofon i tre

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 196,-
På lager
SKU
05195-266
   

Introduser barnet ditt for nye lyder og farger med denne flotte xylofonen! Hver bar har klare sterke farger og spille ulike toner når du slår på den med pinnene. Musikalske leker hjelper å fremme kreativiteten og forbedre hånd-øye koordinering hos barna. Denne xylofonen kommer med 2 pinner barna kan bruke til å slå på de ulike barene på xylofonen. De vil da avgi lyse, klare toner og ditt barn vil elske å komponere melodier og musikk på denne morsomme musikkleken. Kanskje det blir konsert i stuen i kveld!

Innhold:

  • Xylofon
  • 2 pinner

Detaljer:

  • Mål: L27,5 x B14 x H9 cm
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell6120
EAN6943478025226
MerkeHape
Alder1, 2, 3
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.