Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape byggeklosser i tre med putteboks

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 345,-
På lager
SKU
05195-260
   

De solide og fargerike byggeklosser fra Hape vil garantert skape glede hos den lille byggeentusiasten. Klossene er i tre og kommer i ulike former til inspirasjon for timesvis med lek og moro. Barnet kan få mulighet til å bli kjent med former og farger, samt trene finmotorikk og øye-hånd koordinasjon mens det bruker kreativiteten til å bygge flotte verk.

Byggeklossene kommer i en praktisk oppbevaringsboks med hank, for enkel transport og utsjæringer slik at barnet kan trene sine logiske egenskaper mens det putter klossene inn i riktig hull. 

Inneholder:

  • 101 byggeklosser
  • Putteboks

Detaljer:

  • Mål eske: ca. 22 x 14 x 27 cm (LxDxH)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
ModellE8247
EAN6943478018525
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.