Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape byggeklosser i tre med putteboks - 101 klosser

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 260,-
På lager
SKU
05195-260
   

Med disse byggeklossene fra Hape vil din baby garantert finne seg til rette. Klossene kommer i fine farger og ulike former og kan bygges eller studeres. For de litt større barna er dette byggesettet perfekt å ta med på stranden og oppbevaringsboksen med hank er genial til transport. Det er også hull og ulike fasonger på lokket som gjør at barna kan bruke boksen som en puttekasse.

Innhold:

  • 101 byggeklosser
  • Putteboks

Detaljer:

  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell8247
EAN6943478018525
MerkeHape
Alder1, 2, 3, 4
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.