Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Harry Potter dukke - 33 cm

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 356,-
På lager
SKU
05195-190
   

Denne film-inspirerte dukken, av Harry Potter, tar deg med tilbake til Hogwarts og spennende eventyr. Unge Harry Potter fans kan gjenoppleve sine favoritt-øyeblikk eller lage helt nye eventyr med disse unike og gjenkjennelige dukkene. Dukken kommer med skoleuniform og den karakteristiske kappen. Harry Potter figuren har også en tryllestav.

Dukken kan plasseres i utallige stillinger på grunn av de 11 leddene i nakke, skuldre, hofter, knær, albuer og håndledd. På grunn av de justerbare leddene er det enkelt å stille dukken i ulike posisjoner når du gjenskaper dine yndlings scener fra de berømte Harry Potter filmene.

Innhold:

  • Harry Potter dukke
  • Antrekk med skoleuniform og kappe
  • Tryllestav

Detaljer:

  • Mål dukke: H33 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellFYM50
EAN887961707175
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.