Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Twister Air - App-basert spill med AR

Hasbro Games - Monopoly, Twister, Risk, 4 på rad, og Gjett hvem!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 278,-
På lager
SKU
09236-62
   

I Twister Air er et app-basert spill hvor man spiller via AR og bruker fargebånd på håndledd og ankler mens man prøver treffe tilsvarende fargepunkt på skjermen.

Ingen matte? Det stemmer, i Twister Air beveges spillingen fra den klassiske gulvmatten til skjermen. Spillet er app-basert og festen foregår på spillernes smart-enheter (følger ikke med). Dette spillet kommer med 8 fargerike Twister Air bånd og et stativ for tablet og smarttelefon. Man starter med å laste ned gratis-appen og sette opp smartenheten i stativet. Fargebåndene skal på spillernes håndledd og ankler og så er de klare.

Ettersom musikken spilles må spillerne bevege kroppen for å matche båndene til de fargede puynktene på skjermen. Strekk etter, sving, klapp og lag ville positurer. Jo flere punkter en spiller klarer treffe, jo mer poeng. Spilleren med flest poeng vinner. Det er lagt opp til å kunne spille sammen eller alene. Dette spillet bruker AR (Augmentet Reality) slik at man kan spare på spilløyeblikkene, og vil by på masse latter og glede, og passer perfekt til vennefest og spillkvelder. 

Inneholder:

  • 8 Twister Air bånd til håndledd og ankler
  • Enhetsstativ
  • Spillregler

Detaljer:

  • Antall spillere: 1+
  • Krever Twister Air App*
  • Alder: fra 8 år

Merk: Twister Air appen er gratis for nedlasting - scan QR-koden på esken for instruksjoner og mer. Tilgejngelig i App Store og Google Play

Produktdetaljer
ModellF8158
EAN5010996201607
MerkeHasbro Games
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.