Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Twister Junior 2i1 dyreeventyr - selskapsspill

Hasbro Games - Monopoly, Twister, Risk, 4 på rad, og Gjett hvem!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 305,-
På lager
SKU
05233-5
   

Gjør klar for å se barna ha hylende dyremoro med spillet Twister Junior fra Hasbro Gaming. Dette spillet passer for barn fra 3 år og byr på et dyreeventyr som utvikler seg med barnet. Twister Junior har vendbar snurrepil og tosidig lekematte for ulike nivåer - en perfekt innendørsaktivitet for hele familien.

Nivå 1 på Animal Safari siden snurrer barnet pilen og bytter på å oppdage ulike farger og etterligne dyrets lyder og bevegelser. Vend lekematten for å spille Animal Party på side 2. Drei pilen for å se hvilken farge og hvilket dyr spilleren skal sette foten eller hånden på. Den spilleren som står igjen uten å falle sammen vinner.

Inneholder:

  • Tosidig lekematte
  • Vendbar dreieskive

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF7478
EAN5010996138972
MerkeHasbro Games
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.