Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Hot Wheels City Scorpion Flex Attack bilbane med 1 Hot Wheels bil

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Medlemspris 207,20 30%
Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
01232-13
   

Skorpionen Sven har sine klær langt inne i politistasjonen, og han er sulten på mer! Halebanen strekker seg hele 76 cm, og barna kan slippe bilene sine ned gravitasjonsfallet for å sende dem susende gjennom en av de to rømningsveiene som går gjennom politistasjonen.

I dette settet følger det også med et Hot Wheels kjøretøy, og det kan kobles sammen med andre bilbaner og lekesett fra Hot Wheels for å skape lengre og større eventyr.

Inneholder:

  • Hot Wheels Scorpio Sven bilbane
  • Hot Wheels bil

Detaljer:

  • Mål: 83 x 18 x 14 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellHDR32
EAN194735030163
MerkeHot Wheels
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.