Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels 20 pk metallbiler

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 437,-
På lager
SKU
06206-1
   

Hot Wheels-kjøretøyene har vært og er en favoritt blant samlere, bilentusiaster og race-fans i alle aldre helt siden dere debut i 1968. Med denne pakken får du hele 20 forskjellige metallbiler fra det populære merket i 1 :64 skala, perfekt for å starte samlingen din eller øke den. Ypperlig gave til barn og samlere. 

Inneholder:

  • 20 Hot Wheels biler

Detaljer:

  • Mål bil: 1:64 skala 
  • Materiale: Metall og plastikk
  • Alder: fra 3 år

Merk: Utvalg av biler kan variere fra pakke til pakke

Produktdetaljer
ModellH7045
EAN027084257373
MerkeHot Wheels
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.