Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels 20 pk metallbiler

-25%

Hot Wheel lekebiler, bilbaner og garasjer - tar du utfordringen?

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

25%
Kampanjepris 297,75 Vår lavpris: 397,- Du sparer: 99,-
På lager
SKU
06206-1
   

Hot Wheels-kjøretøyene har vært og er en favoritt blant samlere, bilentusiaster og race-fans i alle aldre helt siden dere debut i 1968. Med denne pakken får du hele 20 forskjellige metallbiler fra det populære merket i 1 :64 skala, perfekt for å starte samlingen din eller øke den. Ypperlig gave til barn og samlere. 

Inneholder:

  • 20 Hot Wheels biler

Detaljer:

  • Mål bil: 1:64 skala 
  • Materiale: Metall og plastikk
  • Alder: fra 3 år

Merk: Utvalg av biler kan variere fra pakke til pakke

Produktdetaljer
ModellH7045
EAN027084257373
MerkeHot Wheels
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.