Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hot Wheels Mega Red Hauler - transportbil med plass til 50 biler

Hot Wheels lekebiler, stuntbiler, bilbaner, parkeringshus og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Vår lavpris: 381,-
På lager
SKU
04205-64
   

En stor bergingsbil fra Hot Wheels med plass til 50 biler. Denne tøffe redningsbilen fra Hot Wheels kan justeres slik at den kan frakte mange biler, og det er plass til hele 50 Hot Wheels biler i 1:64 skala i de seks utvidbare nivåene. Førerhuset kan også åpnes for to ekstra parkeringsplasser, og det gjennomsiktige sidepanelet kan også åpnes slik at du kan oppbevare dine ekstra spesielle biler på et spesielt sted.  

På baksiden av transportbilen er det en rampe som kan kobles til andre Hot Wheels City-sett for å skape unike og større lekemuligheter. Ta med deg hele bilsamlingen hvor enn du skal enkelt ved hjelp av hauleren.

Denne stilige transportbilen byr på spennende og fantasifull lek og er topp for oppbevaring av dine Hot Wheels metallbiler. 

Inneholder: 

  • Hot Wheels Mega Red Hauler - transportbil 
  • Plass til 50 Hot Wheels biler i 1:64 skala

Detaljer:

  • Mål: 44 x 8 x 13 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Hot Wheels småbiler følger ikke med og må kjøpes i tillegg. 

Produktdetaljer
ModellGHR48
EAN887961800517
MerkeHot Wheels
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.