Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Jurassic World Dominion Roar Strikers Triceratops - interaktiv dinosaur med lyd og bevegelse - 33 cm

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar deg med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
06227-176
   

Få din egen interaktive Jurassic World Dominion Triceratops dinosaur med lyd og hode-bevegelse.

Gjør deg klar for actionfylte eventyr med denne mellomstore Triceratops dinosauren inspirert av Jurassic World: Dominion-filmen. Denne interaktive Roar Strikers figuren måler ca. 33 cm lang og er en planteetende dinosaur. Med et brøl kommer den til live, og den kan angripe med tunge nakkestrekkende bevegelser. Aktiver lydene og bevegelsene med å trykke ned på hofteområdet. Den mellomstore dinosauren har bevegelige ledd og et autentisk utseende med realistiske farger og teksturer for mer kreativ lek.

Ta leken til et nytt nivå med digital lek, og våg å se hvor ekte dinosaurleken kan bli! Scann den skjulte koden på smarttelefonen din og se hvordan AR bringer dinosauren ytterligere til live i Jurassic World Facts app-en. Her kan barn utforske forskjellige moduser, som eksempelvis termisk og røntgen. 

Inneholder:

  • Jurassic World Triceratops dinosaur
  • DNA-kort til gratisapp

Detaljer:

  • Mål: ca. 33 cm (L)
  • Batteribehov: 3 x LR44 (inkludert)
  • Alder: fra 4 år

Merk: smartenhet følger ikke med. Jurassic World Facts app er gratis å laste ned, tilgjengelig på iOS og Android

Produktdetaljer
ModellHDX34
EAN194735034086
MerkeJurassic World
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.