Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Jurassic World Dominion Strike 'n Roar Giganotosaurus - stor interaktiv dinosaur - 55 cm

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Vår lavpris: 673,-
På lager
SKU
06227-185
   

Ta del i fartsfylt action med denne Strike 'n Roar Giganotosaurus fra Jurassic World Dominion. Dinosauren er ca. 55 cm lang og har en kraftig kjeve som alltid er klar til å hugge tak i motstanderne. Du kan aldri føle deg trygg rundt dette beistet, og figuren har bevegelige ledd, autentiske detaljer og realistisk farge og tekstur for mer kreativ lek.

Denne råkule dinosaurleken kommer ytterligere til live med AR i gratisappen. Scan DNA-koden med smartenheten din og lås opp AR-opplevelsene og la barna studere dinosauren i laboratoriet med morsom visuell læring i ulike modus.

Inneholder:

  • Strike 'n Roar Giganotosaurus dinosaur

Detaljer:

  • Mål: ca. 55 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellGYC94
EAN0887961968644
MerkeJurassic World
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.