Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Jurassic World Extreme Damage Tyrannosaurus Rex dinosaurie - 43 cm

-33%

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Kampanjepris 227,- Vår lavpris: 337,-
33%
Du sparer: 110,-
På lager
SKU
06227-180
   

43 cm lang Jurassic World Tyrannosaurus Rex dinosaur-figur med ekstreme kloremerker på sidene og et massivt bitt.

Gjør deg klar for spenningsfylt action og eventyr inspirert av Jurassic World med Extreme Damage Tyrannosaurus Rex actionfigur! Denne dinosauren måler hele 43 cm i lengden og har ekstreme kloremerker på begge sider. Skyv panelet for å avsløre merkene, men pass på, dinosaurfiguren har kanskje blitt skadd i kamp, men den kan fortsatt kjempe i mot. Med et knappetrykk kan du aktivere en bitebevegelse.

Den realistiske dinosaurfiguren har bevegelige ledd, autentisk farge og tekstur og med kampskadene på siden tilbyr denne T-rex dinosauren realistisk kamplek. En flott gave til dinosaurfans fra 4 år eller tilhengere av Jurassic World og den animerte serien Camp Cretaceous.

Inneholder:

  • Extreme Damage Tyrannosaurus Rex dinosaur

Detaljer:

  • Mål: ca. 43 x 18 cm (LxH)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellGWN26
EAN0887961943825
MerkeJurassic World
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.