Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Jurassic World Extreme Damage Tyrannosaurus Rex - stor dinosaur - 43 cm

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar deg med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Vår lavpris: 357,-
På lager
SKU
06227-180
   

Med denne Extreme Damage Tyrannosaurus Rex fra Jurassic World Camp Cretaceous er du klar til å delta i ekstreme actionfylte handlinger. Dinosauren er ca. 43 cm lang og har ekstreme skader på kroppen som vitner til en vill dinosaurkamp. Pass på, for selv om T-Rex er skadet vil den fortsatt kunne angripe. Trykk ned på dinosaurfiguren og se dens angrep. Figuren har bevegelige ledd, autentiske detaljer og realistisk farge og tekstur for mer kreativ lek.

Inneholder:

  • Extreme Damage Tyrannosaurus Rex dinosaur

Detaljer:

  • Mål: ca. 43 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellGWN26
EAN0887961943825
MerkeJurassic World
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.