Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Jurassic World Dominion Stegosaurus - interaktiv dinosaur - 35 cm lang

-56%

Dinosaurer, figurer og lekesett fra Jurassic Park og Jurassic World.

De fleste barn vil elske dinosaurer, det er så spennende med disse store dyrene som ikke kan temmes, og som man ikke får oppleve, men bare lese om. Barna vil skape sine egne historier, øyeblikk og eventyr der disse forhistoriske skapningene er i sentrum med leker som dinosaurfigurer, byggesett og hobbysaker. Filmene Jurassic Park og Jurassic World tar en med til et sted der dinosaurene er hentet tilbake og der mennesker mister kontrollen i et forsøk på å leve side om side med dinosaurene, noen av de farligste skapningene som har eksistert på jorden.

Kampanjepris 174,- Vår lavpris: 396,-
56%
Du sparer: 222,-
På lager
SKU
12232-9
   

Denne Jurassic World Dominion Stegosaurus dinosauren kommer med to angrepsbevegelser og avtagbart sporingsutstyr. Dinosauren er ca 35 cm lang og en kraftig hale som kan svinges i retning av motstandere. Denne råkule dinosaurleken kommer ytterligere til live med AR i gratisappen. Scan DNA-koden med smartenheten din og lås opp AR-opplevelsene og la barna studere dinosauren i laboratoriet med morsom visuell læring i ulike modus.

Inneholder:

  • Jurassic World Dominion Stegosaurus interaktiv dinosaur

Detaljer:

  • Mål: ca 35 cm lang
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellHLP24
EAN194735116799
MerkeJurassic World
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.