Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Kaptein Sabeltann figur - interaktiv figur med latter - 30 cm

Kaptein Sabeltann - lekene fra Dyreparkens sjørøverunivers

Dra ut på tokt med Kongen på havet og hans menn ombord på den Sorte Dame. Kaptein Sabeltann kjenner lukten av gull og er alltid klar for et nytt tokt sammen med sine trofaste pirater Langemann, Pinky, Pelle, Pysa, Benjamin, Skalken. La barna leve seg inn i Kaptein Sabeltanns verden, en verden av pirater, gull, skatter, sjørøvertokt og eventyr. Barna elsker Kaptein Sabeltann og hans menn.

Vår lavpris: 335,-
På lager
SKU
11212-4
   

Hiv og hoi! Alle små pirater her er Kongen på de syv hav, selveste Kaptein Sabeltann! Dette er en stor Kaptein Sabeltann-figur på 30 cm, med ikoniske detaljer og ikke minst lyd. Trykk på den skjulte knappen som gjemmer seg i en av gullknappene på jakken og hør Kapteinen le sin mørke, velkjente latter. Det følger også med en fakkel som Kaptein Sabeltann kan holde.

Inneholder:

  • Kaptein Sabeltann figur
  • Fakkel

Detaljer:

  • Mål: 30 cm høy
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellKS11024
EAN7072895003315
MerkeKaptein Sabeltann
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.