Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kiddieland rullende skilpadde - trekkeleke og putteboks med 4 interaktive klosser

Kiddieland - aktivitetsleker med lys, lyd og morsomme funksjoner

Kiddieland skaper leker som bringer frem barnets latter, glede og muligheter for å lære. Aktivitetslekene fra Kiddieland passer for de små barna, og lærer og engasjerer dem ved hjelp av leker med ulike lyder, lys og funksjoner. Lekene fra Kiddieland er innovative og av høy kvalitet, og tilfredsstiller både barnas og foreldrenes behov og ønsker.

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
08222-2
   

Kiddieland skilpadden er den morsomme, rullende skilpadden som oppmuntrer barna til lek med ulike former og farger. Barnet belønnes med lys og lyd når rett form blir sluppet ned i riktig åpning. I denne skilpadden finner du både en trekkeleke og putteboks. La barnet bruke snoren og trekke med seg leken over stuegulvet. Og i skilpaddens skall finner man putteboksen med fire ulike hull, tilpasset formen til de fire interaktive klossene som følger med. 

Inneholder:

  • Kiddieland rullende skilpadde
  • 4 interaktive klosser til putteboksen i skilpaddens skall

Detaljer:

  • Mål: 15 x 21 cm
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell038125
EAN0661148381255
MerkeKiddieland
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.