Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

KidKraft Florence dukkehus - med 11 møbler og tilbehør

KidKraft - store dukkehus og lekekjøkken i tre.

KidKraft her et mål om å bringe glede og latter til barn, gjennom å la dem lære. Barna starter tidlig med rollelek, de leker familie med dukker, lager mat på kjøkkenet eller skaper situasjoner de kjenner fra hjemmet med dukkehus. Lek med ulike roller gir både trening og læring til barnet, og i samarbeid med andre barn finner de ut av ulike situasjoner og historier. KidKraft produserer flotte, store og detaljerte dukkehus i tre, kjøkken med en rekke funksjoner og tilbehør - dette er leker som kan underholde barna i flere timer. Det er god plass slik at flere barn kan leke samtidig og samarbeide om leken, eller slik at de mindre barna kan leke ved siden av hverandre.

Vår lavpris: 1 195,-
På lager
SKU
02183-137
   

KidKraft Florence dukkehus i tre etasjer har lune farger og detaljrik veggdekor. De fire rommene har møbler i tre og passer for dukker opptil 30 cm. På loftet står den flotte himmelsengen, og dukken kan gå ut på balkongen. I stuen står en fin bestefarsklokke og en stor sofa. I første etasje finner du badet og kjøkkenet, og trappen opp til andre etasje er rosa. 

  • Dukkehuset i tre passer for dukker inntil 30 cm
  • 11 møbler, inkludert himmelseng og bestefarsklokke
  • En rosa trapp i plast binder første og andre etasje sammen
  • Totalt fire åpne rom å leke i, i tillegg til to balkonger
  • Leveres flatpakket med detaljert instruksjon
  • Mål: 33 cm x 70 cm x 114 cm (L x W x H) 
  • Passer for barn fra 3 år
Produktdetaljer
Modell65850
EAN706943658505
MerkeKidKraft
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.