Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Kinasjakk - klassisk strategispill

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 228,-
På lager
SKU
3958
   

Kinasjakk er det gode, gamle klassiske strategispillet hvor det er om å gjøre å få alle sine egne kuler fra egen farge til motsatt side av spillbrettet. På et unikt stjerneformet spillbrett laget i tre må spilleren flytte alle sine brikker til de motsatte stjernepunktene. Utnytt de andre spillernes brikker og hopp over dem. Spilleren som først flytter alle brikkene sine over brettet, vinner spillet.

Inneholder:

  • Kinasjakk spill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-6
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell11037
EAN7031650110378
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.