Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Konfidence babywarma Mia våtdrakt til baby - 1-2 år

Konfidence - svømmeutstyr til barn

Konfidence Sweinwear er en av Europas ledende leverandører av svømmevester, våtdrakter, flytedrakter og annet utstyr som er til hjelp når barnet skal lære seg å svømme, eller som skaper trygghet de første årene etter at barnet har lært å svømme selv. Produktene er ikke ment som en erstatning for tradisjonell redningsvest, men som et verktøy for å lære å svømme. Konfidence svømmeutstyr skaper trygghet for barn i vann!

Vår lavpris: 246,-
Få igjen på lager
SKU
04195-36
   

Barn elsker å bade, og denne våtdrakten fra Konfidence er perfekt for de aller minste. Små barn har ikke samme evne til å holde på varme som oss voksne og denne våtdrakten er laget av neopren som holder på varme og sikrer at barnet ikke kjøles ned i bassenget eller i vannet. Neoprenstoffet gir også en bedre gripeflate for foreldre i vannet. Stoffet gir UV-beskyttelse der hvor det dekker huden. Våtdrakten er enkel å ta av og på med borrelås. Våtdraktene kommer i morsomme design.

Innhold:

  • Våtdrakt

Funksjon:

  • Varmeførende
  • Gir bedre gripeflate
  • Beskytter mot solen

Detaljer:

  • Stoff: 80% neopren 20% lycra
  • Alder: 1-2 år
Produktdetaljer
ModellBWR25-24-18
EAN5060150982408
MerkeKonfidence
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.