Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Konfidence shorti rosa våtdrakt kortermet til barn - 3-4 år

Konfidence - svømmeutstyr til barn

Konfidence Sweinwear er en av Europas ledende leverandører av svømmevester, våtdrakter, flytedrakter og annet utstyr som er til hjelp når barnet skal lære seg å svømme, eller som skaper trygghet de første årene etter at barnet har lært å svømme selv. Produktene er ikke ment som en erstatning for tradisjonell redningsvest, men som et verktøy for å lære å svømme. Konfidence svømmeutstyr skaper trygghet for barn i vann!

Vår lavpris: 374,-
Få igjen på lager
SKU
04195-47
   

Konfidence shorti våtdrakt til barn er perfekt både til bading i basseng og i sjøen. Våtdrakten har korte ermer og beskytter mot sollys der huden er dekket. Det myke neoprenstoffet holder deg varm og beskyttet mot sollys. Drakten har glidelås på ryggen med stropp så den er enkel å ta av og på. Våtdrakten er i sterke farger slik at barnet ditt er enkelt å oppdage i vannet.

Innhold:

  • Konfidence shorti våtdrakt

Funksjon:

  • Varmeførende
  • Beskytter mot sollys

Detaljer:

  • Farge: Rosa
  • Stoff: 80% neopren 20%lycra
  • Alder: 3-4 år
Produktdetaljer
ModellSW02-04
EAN5060150981913
MerkeKonfidence
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.