Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
2 999,90

LEGO Ideas 21327 Skrivemaskin

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 298,-
På lager
SKU
09212-8
   

Logg deg av det digitale livet og gå tilbake til en enklere tid med denne LEGO® Ideas modellen av en gammeldags skrivemaskin (21327). Modellen er inspirert av den klassiske skrivemaskinen til grunnleggeren av LEGO konsernet, Ole Kirk Kristiansen, og den fungerer og lyder akkurat som en ekte skrivemaskin. Den klossebygde løftearmen heves hver gang en bokstavtast trykkes ned, mens vognen beveger seg sidelengs mens du skriver. Du kan også mate et papirark inn i modellens valse, akkurat som i virkeligheten.

Laget av en LEGO fan for andre LEGO fans

Denne detaljerte skrivemaskinmodellen ble skapt av en LEGO fan og stemt fram av andre LEGO fans. Settet inkluderer et brev skrevet av Thomas Kirk Kristiansen fra fjerde generasjon i det familieeide LEGO konsernet. Plasser brevet i skrivemaskinen, og få en utstillingsmodell som virkelig skiller seg ut fra mengden.

Flott gave

Modellen er med i en serie med førsteklasses LEGO byggesett for voksne og inkluderer tydelige instruksjoner. Passer perfekt som gave til deg selv, LEGO fans, skribenter og alle med sans for retro-gjenstander.

 • Denne LEGO® Ideas bygge- og utstillingsmodellen (21327) fungerer og lyder akkurat som en ekte skrivemaskin og vekker nostalgiske følelser hos voksne og nysgjerrighet hos den yngre generasjon.
 • Inkluderer en løftearm som heves hver gang en bokstavtast trykkes ned, og som er koblet til en vogn som beveger seg sidelengs mens du skriver. Modellen har i tillegg en valse, hvor du kan mate inn et papirark.
 • Modellen er inspirert av den klassiske skrivemaskinen som LEGO konsernets grunnlegger, Ole Kirk Kristiansen, brukte.
 • Inkluderer et hefte med 43 språkversjoner av et brev som er skrevet og signert av Thomas Kirk Kristiansen fra familien som eier LEGO konsernet. Velg ditt språk, og plasser det i skrivemaskinen.
 • Denne nostalgiske samlermodellen byr på en fantastisk byggeopplevelse, enten du bygger alene eller sammen med familien, og er en flott gave til deg selv, LEGO® fans, skribenter og alle som liker retro-gjenstander.
 • Skrivemaskinmodellen er 11 cm høy, 27 cm bred og 26 cm dyp, og den er flott som fotoobjekt som du kan knipse bilder av og dele med venner.
 • Den byggbare modellen består av 2079 deler og inkluderer et illustrert hefte med informasjon om settets fandesigner og LEGO® designere samt trinnvise instruksjoner om hvordan modellen skal bygges.
 • Byggesettet for voksne er med i en serie med spennende LEGO® Ideas modeller som alle er laget av fandesignere, stemt fram av tusenvis av LEGO fans og satt i produksjon av LEGO konsernet.
 • Siden 1958 har LEGO® komponenter oppfylt høye bransjestandarder, noe som gjør at de er kompatible og lette å sette sammen til solide modeller.
 • For å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på så å si alle tenkelige måter.

Detaljer:

 • Antall klosser: 2079
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell21327
EAN5702016995831
MerkeLEGO
Realistiske skrivebevegelser der midtre skrivefelt heves hver gang man trykker en bokstavtast Realistiske skrivebevegelser der midtre skrivefelt heves hver gang man trykker en bokstavtast

Realistisk skrive-bevegelse

Den midtre skrivefeltet hever seg hver gang en bokstavtast trykkes

Med spesielt brev fra Thomas Kirk Kristiansen oversatt til 43 språk Med spesielt brev fra Thomas Kirk Kristiansen oversatt til 43 språk

Spesielt brev på 43 språk

Skrevet av Thomas Kirk Kristiansen fra LEGO-gruppen

Gjenskaper autentiske detaljer til en klassisk skrivemaskin Gjenskaper autentiske detaljer til en klassisk skrivemaskin

Autentiske egenskaper

Gjenskaper intrikate detaljer til en klassisk skrivemaskin

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.