Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
2 799,90

LEGO Ideas 21332 Globus

-11%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Kampanjepris 1 996,- Vår lavpris: 2 246,-
11%
Du sparer: 250,-
På lager
SKU
04227-26
   

Hvor vil du dra i dag? Drøm deg bort til nye reisemål mens du bygger settet Globus (21332). Utstillingsmodellen av en globus i vintage-stil er skapt av en fan-designer og designet av LEGO® Ideas teamet. Globusen roterer rundt sin egen akse ved hjelp av LEGO Technic elementer og har selvlysende fliser som er merket med navn på kontinentene og verdenshavene. Dette sjarmerende settet inkluderer byggbare bilder av et skip og et kompass i tillegg til et navneskilt hvor det står «The Earth», og modellen passer like godt hjemme som på kontoret.

Besøk verden fra din egen stue

En reise på 2585 deler starter med den første klossen, og de inkluderte bildeinstruksjonene veileder deg gjennom hele byggeeventyret. Denne samlermodellen er perfekt som gave til deg selv eller reiseglade venner.

Logg av, pakk ut og senk skuldrene

Velkommen til LEGO sett for voksne – en meditativ sone for konsentrert og kreativ bygging. Her finner du LEGO sett basert på alt fra verdens underverker og kinolerretets magi til popkulturelle ikoner.

 • En roterende utstillingsmodell av en globus – dra på oppdagelsesferd i verden mens du bygger settet Globus (21332) – en detaljert LEGO® Ideas modell av en globus i vintage-stil.
 • Autentisk rotasjon – denne globusen er en kombinasjon av to LEGO® verdener: jordens roterende aksebevegelse gjenskapes ved hjelp av LEGO Technic elementer, mens jordens runde form gjenskapes ved hjelp av LEGO System klosser.
 • Selvlysende dekor – lys opp i rommet med dekorerte fliser med navn på kontinentene og verdenshavene.
 • Byggbare bilder av et skip og et kompass – bygg bilder av et skip og et kompass i vintage-stil, og fest dem på globusen. Fest deretter «The Earth»-skiltet på sokkelen som prikken over i-en.
 • Gaveidé til voksne – denne 2585-deler store LEGO® globusen passer som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til deg selv eller andre som er interessert i reising, geografi, kunst eller interiørdesign.
 • Byggbar innredningsmodell for hjem eller kontor – utstillingsmodellen er 40 cm høy, 30 cm bred og 26 cm dyp.
 • Trinnvis veiledning – settet inkluderer et illustrert hefte med informasjon om settets fan-designer og LEGO® designere samt illustrerte instruksjoner som gir deg en fokusert og gledesfylt byggeopplevelse.
 • Perfekt for LEGO® fans – denne byggemodellen for voksne er en av mange LEGO® Ideas sett, som alle er laget av en fan-designer, stemt fram av LEGO fans og satt i produksjon av LEGO konserne.
 • Topp, kompromissløs kvalitet – helt siden 1958 har LEGO® klosser oppfylt strenge bransjestandarder, noe som gjør at de er ensartede og lette å sette sammen til robuste modeller.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 2585
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell21332
EAN5702017153742
MerkeLEGO
LEGO Ideas 21332 globus som gløder i mørket LEGO Ideas 21332 globus som gløder i mørket

Få den til å lyse

Kontinent- og hav navneplatene gløder i mørket.

Autentisk spinnebevegelse

Bruk smarte byggeteknikker for å lage den spinnende aksen.

Mange detaljer og oppdage

Bygg, still ut, roter og utforsk.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.