Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
259,90

LEGO Jurassic World 76945 Motorsykkeljakt på Atrociraptor

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 215,-
På lager
SKU
03227-69
   

Fans kan gjenskape spennende scener fra filmen Jurassic World Dominion med byggesettet Motorsykkeljakt på Atrociraptor (76945). Settet er perfekt som gave til barn fra seks år og oppover, som fortjener en belønning, og inkluderer en bevegelig atrociraptor-figur, motorsykkel og et klossebygd marked med en veltbar vegg og roterende dinosaur-kamparena.

Actionfylt rollelek

Dette bærbare settet inkluderer minifigurer av Owen Grady og Rainn Delacourt med en bedøvelsespistol samt små dinosaurfigurer og byr på kreativ og gøyal rollelek. Settet inkluderer trinnvise instruksjoner som gjør at selv nybegynnere har glede av byggeprosessen, og settet kan brukes sammen med T. rex og Atrociraptor på rømmen (76948) for enda mer actionfylt lek.

Dinosaurmoro!

LEGO® Jurassic World sett inneholder støpte, byggbare dinosaurfigurer, minifigurer og detaljerte kjøretøy som barn kan bruke for å gjenskape scener fra filmene og tv-seriene, lage egne fortellinger eller rett og slett bygge og stille ut.

 • Lekesett med dinosaur og motorsykkel – barn kan gjenoppleve spenning og eventyr fra filmen Jurassic World Dominion byggesettet Motorsykkeljakt på Atrociraptor (76945).
 • To LEGO® minifigurer og dinosaurer – Owen Grady og Rainn Delacourt med bedøvelsespistol, en bevegelig atrociraptor-figur og to små dinosaurfigurer for gøyal rollelek.
 • Mange funksjoner som inspirerer til lek – motorsykkel til Owen, et byggbart marked med veltbar vegg som atrociraptoren eller motorsykkelen kan brase gjennom, og en roterende kamparena for de små dinosaurene.
 • Gaveidé for barn fra seks år og oppover – gi leken i bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til kreative barn, som kan bygge og leke med den enten alene eller med venner.
 • Gøyal kombo – markedet er 6 cm høyt, 17 cm bredt og 13 cm dypt. Lekesettet passer godt sammen med settet T. rex og Atrociraptor på rømmen (76948).
 • Brukervennlige instruksjoner – vurderer du å kjøpe dette settet med 167 deler til en som ikke har bygd med LEGO® klosser før?Det går helt fint! Settet inkluderer nemlig trinnvise instruksjoner som gir ferske byggere selvtillit og mestringsfølelse.
 • LEGO® Jurassic World produktserien – serien har sett for fans i alle aldre, enten de vil gjenskape berømte scener, rollespille fortellinger de finner på selv, eller bygge og stille ut samlermodellene.
 • Kompromissløs kvalitet – helt siden 1958 har LEGO® komponenter oppfylt strenge bransjestandarder. Det sikrer at de er ensartede, kompatible og sitter godt sammen.
 • Sikkerhetstestet – LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 169
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell76945
EAN5702016913514
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.