Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LOL Surprise OMG Fierce dukke - Neonlicious med stilig tilbehør - 29 cm

LOL Surprise - overraskelses-dukken, dukkehus, kjøretøy og lekesett

L.O.L. Surprise tar deg med til en verden der babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med masse overraskelser. Møt dine favoritt-karakterer fra LOL Surprise, deres kjæledyr, little sisters, store dukker, kjøretøy og dukkehus, og skap en helt ny verden for dine LOL dukker. Oppdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - LOL Surprise gir deg den ultimate unboxing-opplevelsen - du vet aldri hva som venter deg før du åpner!

Les mer om LOL Surprise og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 464,-
Få igjen på lager
SKU
06227-16
   

Hils på Neonlicious, den fargesterke LOL Surprise OMG Fierce dukken med knallrosa og -oransje hår og sminke i alle regnbuens farger. Dukken måler ca. 29 cm høy, og er kledd i tøft antrekk med et todelt oransje skinn-sett med gule tylldetaljer. Knestrømpene er neonblå og neonrosa og står i stil med resten av den neon-pregede stilen. Med sine bevegelige ledd kan dukken stilles i ulike stillinger, og det følger selvfølgelig med prangende overraskelser. 

Finn din indre FIERCE med LOL Surprise OMG Fierce motedukkene. I Fierce-serien finner du totalt 4 dukker som kan samles på (kjøpes separat). Dukken er ca. 29 cm høy, og LOL Surprise OMG Fierce dukkene er storesøstrene til LOL Surprise-dukkene, samt Tweens-dukkene. Se opp verden, for her kommer de!

Inneholder:

  • LOL Surprise OMG Fierce Neonlicious-dukke
  • Briller og veske
  • Øredobber, smykke og hårspenner
  • Hårbørste

Detaljer:

  • Mål: ca. 29 cm
  • Alder: fra 4 år

Merk: Andre dukker kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell585268EUC
EAN0035051585268
MerkeLOL Surprise
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.