Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Magical Magnet mega byggesett med 198 deler - magnetiske byggeklosser

Vær kreativ med magnetiske byggesett og deler fra Magical Magnet

De magnetiske byggesettene fra Magical Magnet oppmuntrer barna til kreativ byggelek med fargerike, magnetiske former og byggeklosser. Barna skaper sine egne, kreative byggverk og kreasjoner med magnetene. Lek og bygging med magnetiske byggeklosser oppmuntrer til kreativ lek, den utfordrer barnets koordinasjon, fargegjenkjennelse og gir mange timer med morsom og utviklende lek.

Vår lavpris: 1 143,-
På lager
SKU
05202-45
   

Dette store, magnetiske byggesettet i 198 deler fra Magical magnet med magnetiske byggeklosser i alle regnbuens farger lar barna bygge sine egne konstruksjoner. Dette er både lærerikt og underholdende. Byggeklossene kobles sammen og garanterer en fast konstruksjon, og når det skal ryddes er det bare å stable dem opp på hverandre, og du får en pen og kompakt stabel som er enkel å oppbevare.

Barna kan bygge både 2D- og 3D-modeller.

Inneholder:

  • 198 deler

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellA2788-706
EAN7040698715858
MerkeMagical Magnet
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.