Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Marvel Avengers Black Panther Lykan Hypersport 1:32 metallbil

Marvel Avengers leker, figurer, byggesett, utkledning og våpen

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan barn finne sin favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjempe for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger barna dine? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk vil de være?

Vår lavpris: 134,-
På lager
SKU
03226-40
   

Inspirert av kongen av Wakanda, denne lekebilen er en skalert 1:32 metallversjon av Avengers Black Panther sin Lykan Hypersport. Med gummidekk og dører som kan åpnes er den perfekt for små og store fans, enten til lek, til bilsamlingen eller Avengers-samlingen.

Inneholder:

  • Avengers Lykan Hypersports lekebil

Detaljer:

  • Målestokk: 1:32 skala
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell253222004
EAN4006333066948
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.