Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Marvel SpiderMan 2017 Ford GT 1:32 die-cast metallbil - 12 cm

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 138,-
På lager
SKU
05216-29
   

Detaljrik og flott metallbil i 1:32 skala, inspirert av Spider-Man. Bilen er en rød og blå 2017 Ford GT med nett-detaljer på dørene, som kan åpnes og lukkes. Denne bilen vil gi et flott bidrag til din Marvel-samling. Bilen har frihjul, og egner seg også til actionfylt lek. 

Inneholder:

  • 1 Marvel Spider-Man 2017 Ford GT

Detaljer:

  • Lengde: ca 12 cm
  • Materiale: metall
  • Alder. Fra 8 år
Produktdetaljer
Modell253222002
EAN4006333066924
MerkeSpiderMan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.