Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan bamse med lyd - 80 cm

-34%

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Kampanjepris 375,- Vår lavpris: 565,-
34%
Du sparer: 190,-
På lager
SKU
10226-59
   

I det populære Marvel-universet blir Peter Parker bitt av en edderkopp, som gir han superhelt-krefter som han bruker til å hjelpe mennesker som den vennlige nabolagshelten Spider-Man.

Få din helt egen SpiderMan-bamse med denne 80 cm høye kosebamsen med lyd. Press Spider-Man sin hånd for å høre tøffe lydeffekter - og lek at dere sammen redder verden og drar på nye eventyr. En flott lekefigur til både actionfylt lek og rolige kvelder med kos og klem.

Inneholder:

  • Marvel SpiderMan bamse

Detaljer:

  • Mål: 50 cm (H)
  • Materiale: polyester
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
ModellMAR-9264-1
EAN5056219059556
MerkeSpiderMan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.