Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Miles Morales kosebamse med øyne som lyser i mørket - 25 cm

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 178,-
Utsolgt
SKU
06224-11

Opplev spennende eventyr og oppdrag både i det virkelige liv og i drømmeland med denne Marvel Spidey Miles Morales-bamsen på ca. 25 cm. Når Miles Morales ikke er på actionfylte oppdrag er han klar for en mer avslappende kosestund. I mørket forvandler øynene hans seg og blir selvlysende. På den måten vet du alltid at Miles Morales følger med og holder deg trygg selv når mørket senker seg.

Inneholder:

  • Marvel Spidey Miles Morales bamse med selvlysende øyne

Detaljer:

  • Mål: ca. 25 cm
  • Alder: fra 0 år
Produktdetaljer
Modell6315875812
EAN5400868014419
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.