Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Super Mario Luigi bamse med selebukse og bart - 30 cm

Nintendo Super Mario leker - Kosebamser, byggesett, figurer og lekesett

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen barna kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle noen av favorittkarakterene, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, figurer, bamser, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
06223-12
   

En av Nintendo og Super Marios mest elskede karakterer er nå også tilgjengelig som kosebamse, nemlig Luigi! Bamsen er hele 30 cm stor og har på deg det ikoniske antrekket fra spillverdenen, - en blå selebukse med gule knapper over en grønn skjorte, brune støvler, hvite hansker og grønn caps med en L på.

Luigi er klar for spennende eventyr, kappløp, kosestunder med mange klemmer og herlige lekestunder på egen hånd eller sammen med venner. Samle alle kosedyrene fra serien (andre bamser kjøpes separat) og gjenforen Luigi med vennene hans. 

Inneholder:

  • Luigi bamse

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell109231011
EAN4006592068974
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.