Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nintendo Super Mario kosebamse med klær og bart - 30 cm

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 187,-
På lager
SKU
06223-11
   

Denne kosebamsen forestiller en av Nintendos mest populære karakterer, nemlig Super Mario. Bamsen er 30 cm høy, og har på seg de ikoniske klærne fra spillet, en blå overall med gule knapper, brune støvler, hvite hansker og rød caps. Super Mario er klar for nye eventyr, kappkjøringer, koselige stunder med mange klemmer og herlig lek på egenhånd eller sammen med andre. Samle alle kosedyrene fra spillet og gjenforen Super Mario med sine venner (selges separat). 

Inneholder:

  • Super Mario kosebamse 30 cm

Detaljer:

  • Mål: 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell109231010
EAN4006592068998
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.