Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan poserbar kosebamse - 25 cm

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 243,-
På lager
SKU
06224-8
   

Skap spennende scener og øyeblikk med nabolagets egen superhelt med denne Marvel SpiderMan-bamsen som kan poseres i ulike stillinger, og la han svinge seg gjennom byen og redde mennesker i nød. Kosebamsen har bevegelige ledd slik at du kan gjøre helten klar til handling ved å posere den i ulike actionstillinger. SpiderMan-kosebamsen er ca. 25 cm stor og vil gi timevis med morsom og kreativ lek og kos.

Inneholder:

  • Marvel SpiderMan bamse

Detaljer:

  • Mål: ca. 25 cm
  • Alder: fra 0 år
Produktdetaljer
Modell6315875791
EAN5400868009743
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.