Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Spidey and Friends trehjulssykkel med styrestang og tippbrett

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 635,-
På lager
SKU
03233-50
   

Spidey and his amazing friends trehjulssykkel med oppbevaringsbrett bak som kan tippes, perfekt for fans av Barne-TV serien. Den solide trehjulssykkelen er rød og blå og har avrundete ergonomisk utforming.

Sykkelen kan brukes allerede fra 15 måneder av, og kommer med høydejusterbar styrestang og rattlås, slik at foreldre kan ha overordnet kontroll over sykkelen på turer. Setet kan justeres i to posisjoner og ettersom barnet blir mer stødig på trehjulssykkel kan stangen tas av. Sykkelen har sikkerhetsbelte i sete for ekstra trygghet og sklisikre pedaler.

Inneholder:

  • Spidey trehjulssykkel med stang

Detaljer:

  • Mål: 68 x 52 x 52 cm
  • Alder: fra 15 mnd.
Produktdetaljer
Modell740337
EAN3032167403377
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.