Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Comfort balansesykkel - rød

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 496,-
Få igjen på lager
SKU
03205-85
   

Smoby Comfort Balansesykkel i rød er perfekt for alle som vil lære å sykle! De store hjulene, den robuste metallrammen og den konstante berøringen i bakken gir en stabil og trygg sykkel. Denne morsomme balansesykkelen oppmuntrer til å trene balanse, finmotorikk og koordinering. Sykkelen er uten pedaler og barnet bruker bena sine for å støtte og å skyve fremover.

For å tilføre flere muligheter har denne balansesykkelen en morsom balanseplate til å stå på. På grunn av sin passelige høyde på 49 cm er barna i kontakt med bakken på et øyeblikk om de skulle miste balansen. La ditt barn lære seg å styre og balansere, uten irriterende støttehjul! Setet kan justeres i høyden og er komfortabelt å sitte på. Den lave rammen gjør det enkelt å sette seg av og på sykkelen.

  • Høydejusterbart sete
  • Metallramme
  • Store hjul
  • Gummi for godt grep på styret
  • Støtte

La Smoby balansesykkel bli den morsomste aktiviteten ute, lag konkurranser og hindre. Dette er rett og slett en morsom krysning av en sykkel og en sparkesykkel. Barnet vil garantert elske det!

Inneholder:

  • Smoby Comfort balansesykkel

Detaljer:

  • Mål: 76 x 39 x 49 cm (LxBxH)
  • Farge: rød
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell770122
EAN3032167701220
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.