Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Mega Bloks PAW Patrol Chase's Patroler - politibil og hund - 10 byggeklosser

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 124,-
Få igjen på lager
SKU
06225-25
   

Mega Bloks PAW Patrol Chase's Patroler - politibil og hund med 10 byggeklosser, er det perfekte startsettet for de minste barna. Bygge Chase's politibil og redningsutstyr inspirert av Paw Patrol The Movie! Dette byggesettet kommer med poserbar Chase figur.

Bygg Chase's politibil å sette Chase i førersetet når han skal ut på nye redningsoppdrag.

Inneholder:

  • Mega Bloks PAW Patrol Chase's Patroler - politibil og hund - 10 byggeklosser

Detaljer:

  • Mål eske: 11 x 12 x 7 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHDJ33
EAN194735024315
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.