Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Mega Bloks PAW Patrol Chase`s politicruiser - med kontrolltårn- 31 byggeklosser

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 234,-
Få igjen på lager
SKU
06225-33
   

Mega Bloks PAW Patrol Chase`s politicruiser - med kontrolltårn- 31 byggeklosser, er det perfekte startsettet for de minste barna. Bygge Chase's politibil og redningsutstyr inspirert av Paw Patrol The Movie! Dette byggesettet kommer med poserbar Chase figur. Barn kan bygge Chase's politibil å sette Chase i førersetet når han skal ut på nye redningsoppdrag. Det følger også med klosser så du kan bygge kontrolltårnet til Ryder og valpene hans.

Inneholder:

  • Mega Bloks PAW Patrol Chase`s politicruiser - med kontrolltårn- 31 byggeklosser

Detaljer:

  • Antall klosser: 31
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGYJ00
EAN887961972603
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.