Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Mega Construx Pokémon Umbreon and Espeon - 125 byggeklosser

-50%

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Kampanjepris 98,-
Vår lavpris: 196,-
50%
Du sparer: 98,-
Utsolgt
SKU
06225-27

Mega Construx Pokémon Umbreon and Espeon, med 125 byggeklosser, har en selvlysende måne og 2 poserbare figurer.

Bygg figurene Umbreon og Espeon og poser dem i ulike stillinger. Den medfølgende månen er selvlysende, og byggesettet byr på kreativ lek og spennende gjenskaping fra den populære serien Pokemon.

Inneholder:

  • Mega Construx Pokémon Umbreon and Espeon

Detaljer:

  • Antall klosser: 125
  • Mål figurer: 10 cm (H)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellHGC21
EAN194735048120
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.