Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micki putteboks i tre - sorteringsleke med skyvelokk - rosa

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Vår lavpris: 218,-
Utsolgt
SKU
04225-60

Riktig form i riktig hull! Putteboks er et populært, klassisk leketøy i tre fra Micki.

Sorteringsboksen er morsom å leke med, trener motoriske ferdigheter og lar barnet bruke mer av sansene i lek. Hvilken kloss ser ut til å passe i hvilket hull? Og hvordan får du dem ut igjen? Når klossene er i boksen, kan du stikke hånden inn i hullet for å ta dem ut og begynne på nytt. Bunnen av boksen er dekket med filt for å gi en behagelig lyd når klossene slippes. Du kan også skyve bort den ene siden av boksen for å få tilgang til klossene på innsiden. Putteboksen inneholder seks treklosser med ulike former.

Leker fra Micki er med på å utvikle barnets grovmotorikk, finmotorikk og den logiske tenkingen. Lekene oppmuntrer det lille barnet til å oppdage verden på sin egen måte. Putteboksen er av høy kvalitet og innbyr til endeløst mange timer med lekeglede. Leker fra Micki er designet og utviklet i Sverige.

Inneholder:

  • Micki Putteboks i tre
  • 6 treklosser

Detaljer:

  • Farge: rosa
  • Mål: 16 x 40 x 32 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell10222200
EAN7315621022229
MerkeMicki
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.