Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Micki Stableleke i tre - blå

Mickie - klassiske leker i tre til barn

Lekene fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ut for barna. Det er gjennom lek barna skal oppleve iveren etter å lære nye ting. Micki ønsker at barna skal oppleve en barndom som er full av lek, og med leker i tre som bankebrett, puttekasse, klosser, lær å gå-vogn og stableleker presenteres barnet for lek allerede i 9 mnd alderen, med leker som er trygge for denne aldersgruppen. Rollelek med kjøkken og mat, verktøy og håndarbeid er lek som trigger barnets nysgjerrighet og utvikling.

Vår lavpris: 197,-
Utsolgt
SKU
04225-66

Micki Stableleke for baby er laget i tre og er en klassisk leke for motorisk utvikling.

Stableleke fra Micki i myke pastellfarger med fem ringene innbyr til lek, utvikler finmotorikken og kan lekes med i evigheter. Ringene kan stables i en hvilken som helst rekkefølge, og gjennom leken får barnet en følelse av de forskjellige størrelsene. Hvilke ring er størst, minst og mellomst? Og hva slags motiv avslører du når du fjerner ringene fra stangen?

Leker fra Micki er med på å utvikle barnets grovmotorikk, finmotorikk og den logiske tenkingen. Lekene oppmuntrer det lille barnet til å oppdage verden på sin egen måte. Stabletårnet er av høy kvalitet og innbyr til endeløst mange timer med lekeglede. Leker fra Micki er designet og utviklet i Sverige.

Inneholder:

  • Micki Stableleke til baby med 5 ringer

Detaljer:

  • Farge: blå
  • Materiale: tre
  • Mål: 34 x 50 x 35 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 10 mnd.
Produktdetaljer
Modell10222600
EAN7315621022267
MerkeMicki
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.