Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Miraculous Superhero Secret - dukke med bevegelige ledd og to antrekk - Marinette og Ladybug - 26 cm

Miraculous - adventures of LadyBug - figurer, dukker og lekesett!

Miraculous Ladybug er tenåringen Marinette som forvandles til superhelten Ladybug, og sammen med Cat Noir, beskytter Paris mot skurker og kjeltringer. Nå kan du gjenskape scener du husker fra den populære TV-serien eller skape dine helt egne historier med Miraculous-leker og figurer. Blir med Ladybug, Cat Noir, Queen Bee, Rena Rouge og alle de andre karakterene fra serien, på nye, spennende og actionfylte eventyr der du har regien. 

Vår lavpris: 314,-
Utsolgt
SKU
04217-8

Marinette holder superhelthemmeligheten sin trygg, og forvandler seg kun til superhelten Ladybug når Paris er i fare. I dette dukkesettet får du to antrekk; både Marinettes vanlige hverdagsklær, og marihøneantrekket som er Ladybugs superheltantrekk. Den lille røde skapningen, Tikki, er alltid ved Marinette sin side, og alltid beredt til å forvandle henne til Ladybug. Hun er en vennlig og ærlig skapning kalt Kwami, og ligner litt på en marihøne.

Det er Tikki og de mirakuløse øredobbene til Marinette som innehar selve Ladybug-kraften, og når Marinette forvandles til en superheltmarihøne, kan hun låne kreftene til Tikki. Husk å lade opp kreftene ved å spise og drikke - hvis ikke risikerer du å bli forvandlet tilbake til vanlig tenåring igjen som et resultat av for lite krefter. Spill ut favorittscenene fra Miraculous-serien med denne poserbare dukken med to antrekk.

Inneholder:

  • Marinette dukke med bukse, t-skjorte, jakke, sko og veske
  • Ladybug heldrakt med maske og sko
  • Kwami - Tikki

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 26 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell60-50355
EAN043377503552
MerkeMiraculous
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.