Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Mitt første spill om klokken - fra meg til deg - med klokkevisere

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 127,-
På lager
SKU
16093
   

Mitt første spill om klokken er det geniale og morsomme klokkespillet for barn. Snu en klokkebrikke og si høyt hva klokken er. Hvem har brikken med det riktige klokkeslettet foran seg? Hvem klarer å stille klokken til riktig tid? Fra meg til deg barnespillet passer til barn fra 4-årsalderen. Det skal være gøy å lære seg klokken for de minste, og med dette spillet har det aldri vært morsommere!

Inneholder:

  • Mitt første spill om klokken

Detaljer:

  • Antall spillere 2-4
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell600274
EAN7031656002745
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.