Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fantus nattabok - Natta, Fantus

Fantorangen og Fantus bamser, spill, puslespill og leker

Fantorangen og Fantus er de populære og morsomme snabeldyrene fra barne-TV på NRK. De morsomme karakterene som lærer de små barna om å pusse tennene, være venner, sovesang, ikke være redde og mye mer. Sammen med bestevennen Eddi finner Fantorangen på situasjoner som barna kan kjenne seg igjen i og som de forstår, og dersom noe går galt er det ofte Eddi som får skylden. La barna gjenoppleve gleden fra barne TV-serien om Fantorangen med bamser, leker og spill, og se hvor fort denne kosebamsen blir en favoritt og barnets bestevenn.

Fantus er Fantorangens yngre søsken og han har blitt veldig populær blant de minste barna.

Vår lavpris: 210,-
På lager
SKU
04226-33
   

Det er leggetid, men Fantus har mange ting å gjøre. Det tar tid før det blir sagt god natt for siste gang. En søt og morsom nattabok med den populære karakteren fra NRK Barne-TV, passer for barn under 3 år.

Fantus er en gledesspreder som er både søt og elskelig. Fantus er et nysgjerrig vesen og skaper liv og røre i familien med sin utforskningssans.

Inneholder:

  • Natta Fantus bok

Detaljer:

  • Antall sider: 14
  • Alder: fra 0 mnd.
Produktdetaljer
Modell34933
EAN9788241934933
MerkeFantus og Fantorangen
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.