Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Elite 2.0 Warden DB-8 - blaster med 16 Elite 2.0 dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 318,-
På lager
SKU
01216-31
   

Ta Nerf-kampen til et nytt nivå med Nerf Elite 2.0. Warden DB-8 blasteren lar deg avfyre 2 dartpiler på en gang, og har en målt skytehastighet på opptil 26 meter. Med 16 darts inkludert og kapasitet til 8 darts per omlading.

Warden DB-8 er et perfekt tilskudd til samlingen din, og har et taktisk rail som gir deg har du mulighet til å tilpasse din blaster med ekstra utvidelsesutstyr (selges separat). 

Innhold:

  • 1 Nerf Elite 2.0 blaster
  • 16 Elite 2.0 darts

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellE9959
EAN5010993732388
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.