Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Tactical Tech vest - oppbevaring til løse dartpiler og magasin

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Medlemspris 148,20 40%
Vår lavpris: 247,-
På lager
SKU
02212-31
   

Gjør deg klar til Nerf-kamp med Nerf Tactical Tech-vesten! Tactical-vesten har 2 elastiske pilholdere for oppbevaring av opptil 10 løse piler. Tactical-vesten har remmer for feste av magasiner både foran og bak, i tillegg har den to forlommer med rom for mer utstyr. Nerf Tactical Tech vesten har justerbare remmer, hvor du kan feste annet utstyr fra din egen Nerf-samling på den påmonterte kroken.

Inneholder: 

  • Nerf Tactical Tech vest

Detajer: 

  • Størrelse: One-size
  • Alder: fra 8 år

Merk: Utstyr er ikke inkludert, kun vest.  

Produktdetaljer
ModellNER0305
EAN0191726403036
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.