Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Fortnite Dual Pack - 2 Fortnite blastere med 6 Elite dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 355,-
På lager
SKU
03236-65
   

Denne kule Nerf Fortnite Dual pakken inkluderer 2 Nerf Fortnite blastere og 6 Elite skumpiler. Begge blastere er inspirert av utstyret brukt i Fortnite. Flint-Knock blasteren kommer med hammer-action lader og skyter en dartpil. LP-blasteren har en pull-back lader. Begge våpnene er enkle å bruke og klare for kamp på 3 trinn. En dart settes inn foran, lad og trykk inn avtrekkeren. Det følger med 6 darts slik at er noen omladninger å gå på. 

Inneholder:

  • Nerf Fortnite Flint-Knock blaster
  • Nerf Fortnite LP-blaster
  • 6 NERF Elite dartpiler

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

MERK: Beskyttelsesbriller anbefales

Produktdetaljer
ModellF6243
EAN5010996113382
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.