Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 - blaster med roterende trommel og 30 darts - skyter opp til 27 meter

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 398,-
På lager
SKU
05206-167
   

Vær rustet til kamp med denne Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 blasteren med roterende trommel og mulighet til hurtig avfyring av 15 darts!

Med denne Nerf Elite blasteren i samlingen din, stiller du sterkt i neste Nerf-kamp! Shockwave skytevåpenet har en roterende trommel med plass til 15 darts, som bidrar til at du kan la det regne dartpiler på fienden din. Skumpilene kan skytes opptil 27 meter, og det følger med 30 Elite darts slik at du kan lade våpenet ditt enkelt i to omganger. 

Dra spenningen tilbake og trykk inn avtrekkeren for å fyre løs en dart, og pumpefunksjonen gjør det mulig å avfyre i hurtig tempo. Shockwave RD-15 har mulighet for tilpassinger av ekstrautstyr (kjøpes separat), med tre taktiske rails og tilkoblingspunkt.

  • Roterende trommel med plass til 15 darts
  • Kan skyte opptil 27 meter
  • Pumpefunksjon for hurtig avfyring
  • Tre taktiske rails og tilkoblingspunkt for ekstrautstyr

Inneholder:

  • 1 Nerf Elite 2.0 Shockwave RC-15 blaster
  • 30 Nerf darts

Detaljer:

  • Mål: ca. 30,5 x 67 x 8 cm
  • Alder: fra 8 år

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales (selges separat).

Produktdetaljer
ModellE9527
EAN5010993732258
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.