Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Roblox Arsenal Soul Catalyst Blaster - 4 dartpiler og online kode

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 255,-
På lager
SKU
03234-50
   

Denne blasteren er inspirert av det populære spillet Arsenal i Roblox, og den har detaljer som lyser i mørket etter at den har vært i lyset. Barn kan spille Roblox innendørs og utendørs med denne Nerf Roblox Arsenal Soul Catalyst blaster med 4 dartpiler som følger med. Pilene er laget av skum og har fleksible, hule spisser. I tillegg kommer den med en kode for et virtuelt element online i spillet!

Inneholder:

  • Nerf Roblox Arsenal Soul Catalyst blaster
  • 4 dartpiler
  • Virtuell kode

Detaljer:

  • Mål: ca. 24 cm (L)
  • Alder: fra 8 år

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellF6762
EAN5010996130815
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.