Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Elite Goggles - beskyttelsesbriller

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 138,-
Utsolgt
SKU
02205-15

Vær klar for nye oppdrag med Nerf Elite Goggle-briller! Brillene har behagelig skumgummikant for ekstra komfort. Den justerbare stroppen sikrer en sikker og god passform. I NERF-kampen er det viktig å beskytte seg, spesielt i ansiktet. Derfor er disse beskyttelsesbrillene geniale for en sikker og morsom lek.

Inneholder:

  • Nerf Elite Beskyttelsesbriller

Detaljer:

  • Justerbar stropp
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell50-00744
EAN0681326115588
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.