Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Elite Strike and Score digital target - digital målskive

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
02205-18
   

Nerf Elite digital target målskive skjerper sansene dine og er en genial måte å trene treffsikkerheten. Øv før kamper skal utkjempes eller arrangere en konkurranse for venner og familie.

Målskiven har ulike poeng ut ifra hvor du treffer. Den digitale LCD skjermen viser poeng og skiven lyser hver gang du treffer.

Målskiven kan settes på bakken, henges på veggen eller settes på bordet.

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell50-00748
EAN0191726001362
MerkeNerf
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.