Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Elite Strike and Score digital target - digital målskive med lys og lyd

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 348,-
Utsolgt
SKU
02205-18

Nerf Elite digital target målskive skjerper sansene dine og er en genial måte å trene treffsikkerheten. Øv før kamper skal utkjempes eller arrangere en konkurranse for venner og familie.

Målskiven innebygget ferdighetsbyggende spillemodus med lys og lyd. Den digitale LCD skjermen viser poeng og skiven lyser hver gang du treffer. Sett blinkskiven på bakken, heng på veggen eller sett på bordet - øv på sikteferdigheter fra forskjellige høyder og vinkler. Skiven har justerbart stativ og veggfeste.

Inneholder:

  • Nerf Digital målskive

Detaljer:

  • Mål: 23,5 cm
  • Batteribehov: 2 x AA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell50-00748
EAN0191726001362
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.