Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-8 - blaster med vippemekanisme til for- og bakløp - med 8 Nerf Elite dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 327,-
Få igjen på lager
SKU
02227-27
   

Still til kamp med denne stilige Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-8-blasteren! Blasteren har 8 løp hvor 4 er rettet fremover og 4 bakover.

Avfyr dartpiler fra de fire frontvendte løpene, deretter vender du de fire bakovervendte løpene fremover for å fortsette å skyte piler. Akkurat når motstanderne dine tror du er tom, kan du overraske dem med fire ekstra fulle løp! For- og bakløpene er kombinert sammen, noe som gjør det raskt og enkelt å rotere dem ved å trekke siktet tilbake. Siktet på toppen av blasteren fungerer også som vippemekanisme; trekk det tilbake for å svinge løpene rundt. Hvert løp holder 1 dartpil, hvilket gir blasteren en kapasitet på 8 dartpiler. Trekk ned håndtaket for å lade blasteren, og trykk på avtrekkeren for å skyte 1 dartpil. Inkluderer 8 offisielle Nerf Elite 2.0-skumdartpiler.

Inneholder:

  • Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-8 blaster
  • 8 Nerf Elite darts
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 8 x 46 x 30 cm
  • Alder: fra 8 år

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales (kjøpes separat).

Produktdetaljer
ModellF2549
EAN05010993876730
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.