Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Elite 2.0 Ranger PD-5 blaster med 10 Nerf Elite darts

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 290,-
Få igjen på lager
SKU
02228-13
   

Gjør deg klar til kamp med denne Nerf Elite 2.0 Ranger PD-5 blasteren med plass til 5 Nerf Elite darts. Blasteren kan lagre opptil 5 piler i kammeret, slik at du enkelt og raskt kan laste om. Ranger PD-5 blasteren er en enkel blaster å bruke, slik at du kan bli med i Nerf-kampen raskt. Fyll opp kamrene med 5 piler, dra i ladegrepet og trykk inn avtrekkeren for å skyte ut 1 pil. Med blasteren følger det med 10 Nerf Elite darts som du kan fylle opp i kamrene med, og de resterende 5 kan du fylle rett under blasteren. Pil-lagringen er super når du kjemper i Nerf-kamp og du enkelt kan fylle opp med piler og kjempe videre. 

Inneholder: 

  • Nerf Elite 2.0 Ranger PD-5 blaster
  • 10 Nerf Elite darts

Detaljer: 

  • Alder: fra 8 år 

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales (kjøpes separat).

Produktdetaljer
ModellF4186
EAN05010994105518
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.