Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Basic vehicle Rocky - figur og kjøretøy

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag.

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Vår lavpris: 175,-
Utsolgt
SKU
10206-5

Dette Paw Patrol basic kjøretøyet er laget for å se ut som hunden Rocky sin resirkuleringsbil fra Tv-serien og er full av autentiske detaljer og realistiske funksjoner som barna vil like. Bilen har fungerende hjul, en lift som kan beveges opp og ned, og en bakluke som kan åpnes! Rocky-figuren kan lekes med separat og kommer med sin signatur-uniform. Perfekt sett til å gjenskape favorittøyeblikkene fra Paw Patrol, her har barnet mye moro og lek foran seg sammen med Rocky.

Innhold:

  • 1 x Rocky-figur
  • 1 x Kjøretøy

Detaljer:

  • Mål: 19 x 22,6 x 9,5 cm (HxBxD)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6054437
EAN778988259948
MerkePaw Patrol
Alder3, 4, 5, 6, 7

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.